" N a j a H "

flaw

Hai Welcome Here


" Andai kau melihat dia itu baik, doakanlah agar dia terus atas jalan kebaikan . Kerana hakikatnya hanya dia dan tuhan sahaja yang tahu, betapa banyak lompong iman yang terhijab dari pandangan . Dan akan ada ketika akan kau lihat, celanya tampak dan lakunya pincang . Baik itu satu perjalanan, mulanya pada kehidupan dan akhirnya nanti pada kematian . Benar baik atau tidak? Sungguh itu rahsia tuhan . "

We can chatting here





Lesen Kelas D ^^}
Monday, December 10, 2012 | 10:32 AM | 0Comment

Assalamualaikum ...

" Allah tidak berkehendak menyulitkan kamu sebaliknya, Dia berkehendak membersihkan kamu serta menyempurnakan nikmatnya ke atas kamu, semoga kamu bersyukur . " 
( Surah Al-Maidah , ayat 6 )
*****

Yaa, seperti yang tertera pada title post ni, saya sekarang sedang dalam proses memperolehi lesen kelas D iaitu lesen memandu motokar yang mempunyai berat tanpa muatan tidak melebihi 3000 kg . *cewahhh, maklum laa, tengah dok study buku Kokurikulum Pendidikan Pemandu -KPP- . hehe . hari Sabtu baru-baru ni dengan cemerlangnya awin dah selesai hadiri ceramah KPP selama 5 jam . yaaa, 5 JAM !! tapi, Alhamdulillah, penceramah tu tidak membosankan dan calon-calon yang p dengaq ceramah tu pon bising jaa . kira hapenning ja kelas tu . tak la macam, bilik mayat . hee~~ masa nak masuk kelas tu dia ada bagi satu pass kaler merah . awin klip pass tu kat beg dan dengan selamatnya awin TERRRbawak balik pass tu ke rumah . haha . sorry cikgu, saya tak sengaja lagipon qasa comel ja pass tu dok kat beg . haha . 

So, for tomorrow i'm gonna sit for my theory test (selasa, 11 dec 12 ) . untuk jawab test ni, dia ada bagi dua buah buku . satu untuk baca . isinya ala-ala macam buku teks sejarah jugak laa . banyak gila benda yang dia habaq dalam buku ni . benda-benda kecik pon dia bagitau . inilah punca yang menyebabkan simptom bosan mula berleluasa bila baca buku nih . tapi bosan-bosan pon kena baca jugak tapi skip banyak laa . ujian ni kena dapat 42 correct over 50 questions in 45 minutes . someone had challenge me to beat dia punya score which is getting 47 correct in 12 minutes . insyaAllah I can beat yours laa, insyaAllah . hehe . dear friends, wish me luck okay ^^ wink wink . esok awin post result awin . insyaAllah . tu pon kalau lulus laa . kalau tak lulus tak mau post . hahahaha :3 .

haa, one more thing . all the best for CVR members yang attend Educamp . interview for University Teknologi Petronas . gudluck guys . be cool, be calm and voice out anything that come across your mind . gain your confidence and trust yourself that u can do it :) . Gambatte !! ^^


notis : actually ada 5 post yang telah di draft kan . tak tertekan lagi button untuk publish . tak tahu kenapa . malu, mungkin ? haha . *mengada !