" N a j a H "

flaw

Hai Welcome Here


" Andai kau melihat dia itu baik, doakanlah agar dia terus atas jalan kebaikan . Kerana hakikatnya hanya dia dan tuhan sahaja yang tahu, betapa banyak lompong iman yang terhijab dari pandangan . Dan akan ada ketika akan kau lihat, celanya tampak dan lakunya pincang . Baik itu satu perjalanan, mulanya pada kehidupan dan akhirnya nanti pada kematian . Benar baik atau tidak? Sungguh itu rahsia tuhan . "

We can chatting here





wassup RAYA ?}
Monday, August 20, 2012 | 11:16 PM | 0Comment


Assalamualaikum ...


SALAM AIDILFITRI  
MOHON MAAF ZAHIR DAN BATIN

-- Awin Comel ^^

Obviously, raya tahun ni kurang meriah dari tahun lepas . sebab ramai sedara yang tak balik . lagipon family awin tak berapa besaq sangat . sepupu pon ada 8 orang jaa . semua kecik-kecik lagi . yang family besaq tu untung laa . yang sorang sahabat awin tu, siap ada anak sedara lagi . 4 orang pulak tuu . untung la boleh main dengan kanak-kanak riang . *dah la dia dok bagi orang jeles . xpa, tunggu la 3 4 tahun lagiii ~~ .

tapi,

tu secara zahirnya.. secara batinya pulak awin qasa happy sangat sebab still boleh raya dengan orang-orang yang awin sayang . tok, wan, mama, abah, abang, uzair, sarah, waiz .. ada depa ni ja pon dah cukup lengkap bagi awin . nanti bila masing-masing dah besaq, dah kawen, dah ada family sendiri belum tentu boleh raya sama-sama lagi macam sekarang ni .

AYAHANDA EN. RAZIF & BONDA PN. ANIZA
buah-hati-pengarang-jantung-intan-payung-kesayangan-saya 


KAKANDA kesayangan : zakwan haris 


ADINDA kesayangan : sarah adiba .
ok, dia ni ADIK saya . dia darjah 6 . tapi orang selalu kata dia kakak saya sebab dia tinggi dari saya . tapi saya tak kesah pon . apa salahnya kalau sekali sekala jadi muda kan ? haha . 


Geng Mama :D


Abah, awat anak dara abah ni chubby ??? 
*abah control macho . hehe

#saya budak SPM 2012 . so, raya ala kadar jaa tahun ni . baju pon tak dak blink-blink . tahun depan insyaAllah kita raya bagi vogue and the bomb ok ? :) Assalamualaikum ^^

JANGAN BIARKAN SATU SYAWAL MENGHAPUSKAN AMALAN SATU BULAN RAMADAN


KAKANDA kesayangan : zakwan haris 


ADINDA kesayangan : sarah adiba .
ok, dia ni ADIK saya . dia darjah 6 . tapi orang selalu kata dia kakak saya sebab dia tinggi dari saya . tapi saya tak kesah pon . apa salahnya kalau sekali sekala jadi muda kan ? haha . 


Geng Mama :D


Abah, awat anak dara abah ni chubby ??? 
*abah control macho . hehe

#saya budak SPM 2012 . so, raya ala kadar jaa tahun ni . baju pon tak dak blink-blink . tahun depan insyaAllah kita raya bagi vogue and the bomb ok ? :) Assalamualaikum ^^

JANGAN BIARKAN SATU SYAWAL MENGHAPUSKAN AMALAN SATU BULAN RAMADAN


newer post older post