" N a j a H "

flaw

Hai Welcome Here


" Andai kau melihat dia itu baik, doakanlah agar dia terus atas jalan kebaikan . Kerana hakikatnya hanya dia dan tuhan sahaja yang tahu, betapa banyak lompong iman yang terhijab dari pandangan . Dan akan ada ketika akan kau lihat, celanya tampak dan lakunya pincang . Baik itu satu perjalanan, mulanya pada kehidupan dan akhirnya nanti pada kematian . Benar baik atau tidak? Sungguh itu rahsia tuhan . "

We can chatting here





kenangan :)}
Friday, August 24, 2012 | 1:40 PM | 0Comment


Assalamualaikum ..

Tadi dok godek-godek FB, terjumpak pulak benda nih .....



seriously, nak tergelak sangat-sangat bila teringat kisah tertubuhnya group nih . otak jahat masa nih . memang naik tanduk laa . haha . teringin nak cerita, tapi malas naik taip . asal taip sikit jaa rasa nak tergelak . haha . nostalgia lahh ! haha . punya la anti kat sorang budak ni sampai buat group . yg paling tak leh blah awin presidentnya . haha . walhal budak tu tak kacau kami pon . haha . ngekk ~ saja nak cari pasai . time-time ni free lagi . tak pkir sangat pon pasal study . keja cari pasai ngn orang jaa . haha . 
 yang bersalah :
saya, nurzawin najah
ikmal syafiq shahidan
syazwaana mohd noor 
farah nadiah abdul kudus
fatin najihah jasmi
syakirah yusof 

wehhh, kita kena p mintak maaf kat budak BCM tu wehhh . tahun ni nak SPM . buat ke dia tak redha kat kita, jenoh laa . sia-sia study hard stay up tiap-tiap malam . *buhung jaa . then delete group nih . buang yang keruh ambil yang jernih . hehe . 

sorry BCM ! maafkan kami ~~
Assalamualaikum . :)