" N a j a H "

flaw

Hai Welcome Here


" Andai kau melihat dia itu baik, doakanlah agar dia terus atas jalan kebaikan . Kerana hakikatnya hanya dia dan tuhan sahaja yang tahu, betapa banyak lompong iman yang terhijab dari pandangan . Dan akan ada ketika akan kau lihat, celanya tampak dan lakunya pincang . Baik itu satu perjalanan, mulanya pada kehidupan dan akhirnya nanti pada kematian . Benar baik atau tidak? Sungguh itu rahsia tuhan . "

We can chatting here





ukhuwwah ;)}
Saturday, July 21, 2012 | 11:45 AM | 0Comment

Bismillahirahmanirrahim 
Assalamualaikum :)

ehemm, testing..testing .. ok, suara sedap dahh . hehe . *bajet tulis blog guna suara . nama pon T.U.L.I.S ! hee ~~ ok, dah . stop talking ridiculous .

tamau cakap banyak . nak buh gambaq jaa :)


berjaya jugak buat kesuma peringkat sekolah kali pertama
KESUMA pertama KUPSIS peringkat sekolah .. pheww, akhirnya berjaya jugak kami laksanakan program ni . awal-awal tu mmg agak serabut sebab masa memang dah suntuk sangat . keja tunda tarikh ja . memang ingat tak jadi dah sebab nak trial dah masa tu . tapi syukur Alhamdulillah terbayar jugak usaha kami untuk buat jugak kesuma nih . KESUMA ni untuk latih trial prefect sesi 12/13 untuk melahirkan pemimpin yang berkarisma . hopefully segala ilmu yang kami curahkan masa kesuma ni dipraktikkan dengan sebaiknya oleh adik-adik tu . gud luck my bro and sis ! do the best for KUPSIS yaww ! - Think beyond the obvious -

p/s : personally, awin tak suka gambaq atas ni . sangat tak suka . sebab apa ? malas la nak habaq . harap orang tu paham la . 

peserta KESUMA kali pertama 2012

yang menjayakannya . captain and their vice captain ! *our last task before retire

masing-masing dengan perangai sendiri . haha


ionic bond . hehe

:)

vice captain . macam teletubies ka power rangers ? hee~~
kawan-kawan teletubies saya :)
ok, honestly, awin sayang sangat kawan-kawan teletubies awin ni . mereka sangat caring . mereka sangat supportive . even kami semua lain-lain rumah tapi semangat assabiah tu tak pernah wujud . we have a strong bond among us . kami faham beban tugas masing-masing sebab tu lah kami saling memberi semangat antara satu sama lain . mereka semua hebat-hebat . kadang-kadang diri ni tak layak berdiri sama tinggi dengan mereka . tapi, perasaan tu dibuang jauh-jauh sebab awin percaya bahawa setiap manusia ciptaan Allah masing-masing ada kekurangan dan kelebihan . :) memetik kata-kata seorang sahabat, kekurangan bukan untuk disimpan tetapi diperbaiki . 

next,
KEJOHANAN BALAPAN DAN PADANG 2012 
takmau cerita apa-apa sebab kalau cerita memang panjang gila-gila . so, memadailah dengan gambaq sahaja . hehe . SAYANG PURPLE ! 

platun kawad sigma . tema : ONE PIECE

mereka <3

sigma clan ^^

havoc !

:)

me with aifaa . future PKR for next year ? maybe :)

abang long and shine . comeyyy !

padang ka swimming pool ?

1,2,3 balinggg !! *wah wah jauhnyaa . haha


sepanduk ala-ala pirate :)



them !

peace yaww ^^

kami 'garang' tau . hehe

ce usha sapa paling sopan . hehe *peace

papa dengan dua anaknya . haha . *papa yang tengah tu sebab dia head boy ^^

semua gambar-gambar ni ada ceritanya . tapi malas la nak cerita . biar awin simpan jadi memori terindah . hehe . dah, bubbye ! toodles .... ^^


berjaya jugak buat kesuma peringkat sekolah kali pertama
KESUMA pertama KUPSIS peringkat sekolah .. pheww, akhirnya berjaya jugak kami laksanakan program ni . awal-awal tu mmg agak serabut sebab masa memang dah suntuk sangat . keja tunda tarikh ja . memang ingat tak jadi dah sebab nak trial dah masa tu . tapi syukur Alhamdulillah terbayar jugak usaha kami untuk buat jugak kesuma nih . KESUMA ni untuk latih trial prefect sesi 12/13 untuk melahirkan pemimpin yang berkarisma . hopefully segala ilmu yang kami curahkan masa kesuma ni dipraktikkan dengan sebaiknya oleh adik-adik tu . gud luck my bro and sis ! do the best for KUPSIS yaww ! - Think beyond the obvious -

p/s : personally, awin tak suka gambaq atas ni . sangat tak suka . sebab apa ? malas la nak habaq . harap orang tu paham la . 

peserta KESUMA kali pertama 2012

yang menjayakannya . captain and their vice captain ! *our last task before retire

masing-masing dengan perangai sendiri . haha


ionic bond . hehe

:)

vice captain . macam teletubies ka power rangers ? hee~~
kawan-kawan teletubies saya :)
ok, honestly, awin sayang sangat kawan-kawan teletubies awin ni . mereka sangat caring . mereka sangat supportive . even kami semua lain-lain rumah tapi semangat assabiah tu tak pernah wujud . we have a strong bond among us . kami faham beban tugas masing-masing sebab tu lah kami saling memberi semangat antara satu sama lain . mereka semua hebat-hebat . kadang-kadang diri ni tak layak berdiri sama tinggi dengan mereka . tapi, perasaan tu dibuang jauh-jauh sebab awin percaya bahawa setiap manusia ciptaan Allah masing-masing ada kekurangan dan kelebihan . :) memetik kata-kata seorang sahabat, kekurangan bukan untuk disimpan tetapi diperbaiki . 

next,
KEJOHANAN BALAPAN DAN PADANG 2012 
takmau cerita apa-apa sebab kalau cerita memang panjang gila-gila . so, memadailah dengan gambaq sahaja . hehe . SAYANG PURPLE ! 

platun kawad sigma . tema : ONE PIECE

mereka <3

sigma clan ^^

havoc !

:)

me with aifaa . future PKR for next year ? maybe :)

abang long and shine . comeyyy !

padang ka swimming pool ?

1,2,3 balinggg !! *wah wah jauhnyaa . haha


sepanduk ala-ala pirate :)



them !

peace yaww ^^

kami 'garang' tau . hehe

ce usha sapa paling sopan . hehe *peace

papa dengan dua anaknya . haha . *papa yang tengah tu sebab dia head boy ^^

semua gambar-gambar ni ada ceritanya . tapi malas la nak cerita . biar awin simpan jadi memori terindah . hehe . dah, bubbye ! toodles .... ^^


newer post older post