" N a j a H "

flaw

Hai Welcome Here


" Andai kau melihat dia itu baik, doakanlah agar dia terus atas jalan kebaikan . Kerana hakikatnya hanya dia dan tuhan sahaja yang tahu, betapa banyak lompong iman yang terhijab dari pandangan . Dan akan ada ketika akan kau lihat, celanya tampak dan lakunya pincang . Baik itu satu perjalanan, mulanya pada kehidupan dan akhirnya nanti pada kematian . Benar baik atau tidak? Sungguh itu rahsia tuhan . "

We can chatting here





SIGMA : JOHAN merentas desa}
Monday, May 28, 2012 | 10:50 AM | 0Comment

Assalamualaikum ..

dah baca tajuk entry nie ? kalau belum, ce baca dulu tajuknya . kalau dah pon baca lagi sekali . haha . yaa,

SIGMA JOHAN MERENTAS DESA 2012 

piala besar kemain lagikk . house captain, ketua biro koko, guru rumah 

Firstly, alhamdulillah and bersyukur sangat-sangat sigma dapat mengekalkan kejuaraan dalam kejohanan merentas desa tahun nih . Congratz for those who are able to get medal and also for those who are able to get points *including me* . hehe . a big applause and congratz i bid to CAPTAIN SIGMA Mohammad Safwan Bin Mohammad Sayuti for being able to manage all house members with care . terima kasih juga atas semangat yang diberikan sebelum, semasa, dan selepas merentas desa kepada semua house members .

Tepuk amai-amai,
belalang kupu-kupu,
tepuk Sigma pandai,
dapat nombor satu ^^

Tak sangka sigma leh menang . yalah, asal suruh turun latihan ja semua tetiba mengaku puasa . *walaupun ada yg betul2 puasa* . yang KR pon time tu lah ada urusan . pakat dok buat baloq jaa . *sama la yang dok tulis ni ponn~~ ;P* . tapi alhamdulillah, baloq-baloq pon johan jugak . hewhew . yang nak tergelaknya time dok lari (baca: jalan) tu budak budak bandaq suma dok buat jakun bila nampak sungai + sawah + lembu = suasana kampung . pakat dok buat eksaited . kalut nak tangkap gambaq . adeyy, ni merentas desa la kak oi bukan nak p shooting  =.='

jum la kita usha sikit budak-budak sigma yang kachak and comey . haha . *nak muntah pulak aku tulis cemtu . yg bacanya lagi lah kan ? haha . kesah hape aku :P

semangat mau ada beb !
ok, tu bukan nak tunjuk 1 malaysia . itu menunjukkan SATU _______ ( isi dengan perkataan yang relevan . haha )

We rock the day !!
saya suka pegang bendera tuhh :D

ok cukup la kot setakat nih . esok lusa awin update lagi . banyak draft yang tunggu masa nak publish tapi tak publish2 pon lagi . biasalah boyfren ada 9 (sembilan subjek espieyem) kan, so tak menang tangan nak handle semua . hehe . *bajet ja lebih mu ni awin hoii . dah dah . ok bai . Assalamualaikum :)







piala besar kemain lagikk . house captain, ketua biro koko, guru rumah 

Firstly, alhamdulillah and bersyukur sangat-sangat sigma dapat mengekalkan kejuaraan dalam kejohanan merentas desa tahun nih . Congratz for those who are able to get medal and also for those who are able to get points *including me* . hehe . a big applause and congratz i bid to CAPTAIN SIGMA Mohammad Safwan Bin Mohammad Sayuti for being able to manage all house members with care . terima kasih juga atas semangat yang diberikan sebelum, semasa, dan selepas merentas desa kepada semua house members .

Tepuk amai-amai,
belalang kupu-kupu,
tepuk Sigma pandai,
dapat nombor satu ^^

Tak sangka sigma leh menang . yalah, asal suruh turun latihan ja semua tetiba mengaku puasa . *walaupun ada yg betul2 puasa* . yang KR pon time tu lah ada urusan . pakat dok buat baloq jaa . *sama la yang dok tulis ni ponn~~ ;P* . tapi alhamdulillah, baloq-baloq pon johan jugak . hewhew . yang nak tergelaknya time dok lari (baca: jalan) tu budak budak bandaq suma dok buat jakun bila nampak sungai + sawah + lembu = suasana kampung . pakat dok buat eksaited . kalut nak tangkap gambaq . adeyy, ni merentas desa la kak oi bukan nak p shooting  =.='

jum la kita usha sikit budak-budak sigma yang kachak and comey . haha . *nak muntah pulak aku tulis cemtu . yg bacanya lagi lah kan ? haha . kesah hape aku :P

semangat mau ada beb !
ok, tu bukan nak tunjuk 1 malaysia . itu menunjukkan SATU _______ ( isi dengan perkataan yang relevan . haha )

We rock the day !!
saya suka pegang bendera tuhh :D

ok cukup la kot setakat nih . esok lusa awin update lagi . banyak draft yang tunggu masa nak publish tapi tak publish2 pon lagi . biasalah boyfren ada 9 (sembilan subjek espieyem) kan, so tak menang tangan nak handle semua . hehe . *bajet ja lebih mu ni awin hoii . dah dah . ok bai . Assalamualaikum :)







newer post older post