" N a j a H "

flaw

Hai Welcome Here


" Andai kau melihat dia itu baik, doakanlah agar dia terus atas jalan kebaikan . Kerana hakikatnya hanya dia dan tuhan sahaja yang tahu, betapa banyak lompong iman yang terhijab dari pandangan . Dan akan ada ketika akan kau lihat, celanya tampak dan lakunya pincang . Baik itu satu perjalanan, mulanya pada kehidupan dan akhirnya nanti pada kematian . Benar baik atau tidak? Sungguh itu rahsia tuhan . "

We can chatting here





rindu mama abah}
Saturday, May 19, 2012 | 2:21 AM | 0Comment


Assalamualaikum...

Jumaat 18 mei, mama dan abah dah balik Malaysia after about two weeks they had been to Makkah and Madinah . sebelum mama p sana mama pesan masa balik mama nak semua anak dia datang jemput dia . so awin n ujai yang duduk asrama ni pon mintak la permission utk balik . Alhamdulillah warden senang ja sign kad outing tu . hehe .

so, kami 5 beradik ni p la airport . awin drive . abang zakwan duduk sebelah . ok, tipu . haha . abang zakwan la yang drive . dalam 8.15 pm tu dah sampai airport . flight mama sampai dalam 8.30++ pm so, sementara tu lepak-lepak la dulu .



kita minum dulu !! ;)

10 minit kemudian, waiz bagitau dia nampak mama and abah . Alhamdulillah mama abah selamat sampai . sihat walafiat . keluar ja pintu tu awin teros g peluk abah . pastu peluk mama sambil wish happy mother's day . ya la, hari tu nak wish tapi mama dok jauh . jeles kot kat asrama tengok org dok kat public fon dok wish kat mama depa . tapi awin tak kesah pon actually sebab setiap hari tu hari ibu . hee~~ i love my mama everyday ! abah pon sama . sayang jugakkk .. muahh !


abah gemokkk ! hehe . *macam anok dio loo . ;P

mama, kakak dan abang sulung :)

Alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan selamat . semoga segala doa yang dipanjatkan kepada yang Maha Esa dimakbulkan . Aminnn ~ mama, abah, nanti bila nak p lagi bawak awin pulak tau :D .




  • p/s : 
  • sambil makan kurma sambil tulis entry . hehe . 
  • baru lepas try jubah . comeyy kottt . hehe . *keciwian :P





kita minum dulu !! ;)

10 minit kemudian, waiz bagitau dia nampak mama and abah . Alhamdulillah mama abah selamat sampai . sihat walafiat . keluar ja pintu tu awin teros g peluk abah . pastu peluk mama sambil wish happy mother's day . ya la, hari tu nak wish tapi mama dok jauh . jeles kot kat asrama tengok org dok kat public fon dok wish kat mama depa . tapi awin tak kesah pon actually sebab setiap hari tu hari ibu . hee~~ i love my mama everyday ! abah pon sama . sayang jugakkk .. muahh !


abah gemokkk ! hehe . *macam anok dio loo . ;P

mama, kakak dan abang sulung :)

Alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan selamat . semoga segala doa yang dipanjatkan kepada yang Maha Esa dimakbulkan . Aminnn ~ mama, abah, nanti bila nak p lagi bawak awin pulak tau :D .









newer post older post