" N a j a H "

flaw

Hai Welcome Here


" Andai kau melihat dia itu baik, doakanlah agar dia terus atas jalan kebaikan . Kerana hakikatnya hanya dia dan tuhan sahaja yang tahu, betapa banyak lompong iman yang terhijab dari pandangan . Dan akan ada ketika akan kau lihat, celanya tampak dan lakunya pincang . Baik itu satu perjalanan, mulanya pada kehidupan dan akhirnya nanti pada kematian . Benar baik atau tidak? Sungguh itu rahsia tuhan . "

We can chatting here





Result Final Exam Revealed}
Friday, December 2, 2011 | 9:20 AM | 0Comment

Assalamualaikum w.b.t

beberapa saat yang lepas awin dengan ringan tangannya menyemak result secara online . sapa-sapa yang bersekolah kat Malaysia ni kalau nak cek boleh semak result gempak anda ! mulai sekarang . *actually boleh cek lama dahh . dan yang paling gila 70 B+ 75 baru A- . aigooooo !!!! mencikkk, mencikk, mencik ! tinggai berapa ketoi ja A yang tinggai . hampeh toi .

nak tengok dak result awin ??? serious nak tengok ? ok ok , awin bagi tengok . tapi tolong janji . JANGAN GELAKK . saya tau saya tak SUPERB macam anda semua :) nahh, ni .

subjek PJK pon dia sumpat dalam slip . tau la awin ni ATLET ponnn . haha


#moral of the story :

  1. turun prep malam !
  2. turun prep pagi !
  3. fokus time study ! *jangan main-main
  4. jangan study last minute ! *tapi kadang-kadang study last minute is better :)
  5. jangan tidor dalam kelassss !
  6. jangan bagi hilang segala kertas dan homework yang cikgu bagi . *selalu sangat kertas hilang .
  7. jangan kutip markah atas pagaq . *tengok impak dia . markah 70 pon B lagi . hambekkk kau .
  8. sedaq lah diri bahawa anda tu MALAS . *so, cubalah untuk rajen ;)
  9. ikot peraturan ! *one of the reason why result tak gempak mybe ilmu tak berkat .
  10. the most important are : 
BETULKAN NIAT UNTUK MENIMBA ILMU . LETAKKAN ALLAH NUMBER SATU . BUAT SEGALA SURUHAN, TINGGAL SEGALA LARANGAN . USAHA, DOA, TAWAKKAL DAN REDHA DENGAN QADA' DAN QADAR ALLAH .


Awin terima result ni dengan lafaz Alhamdulillah . awin yakin bahawa Allah dah bagi ganjaran yang setimpal dengan apa yang awin usahakan selama ni . tapi, awin janji awin akan usahakan untuk dapatkan result yang lagi better dari yang ni . InsyaAllah . nak buat family especially mama and abah proud of me .

menyesal jugak dulu tak dengaq cakap abah . form 4 is not honeymoon year . yess, bukan abah sorang ja yang cakap macam tu . ramai yang cakap macam tu . tapi benda tu tak boleh nak elak . tambah-tambah pulak pindah sekolah baru . fokus tu lari sikit . hmm . whatever lahh~~ but get well prepared for next year !

toodless ;)


subjek PJK pon dia sumpat dalam slip . tau la awin ni ATLET ponnn . haha


#moral of the story :

  1. turun prep malam !
  2. turun prep pagi !
  3. fokus time study ! *jangan main-main
  4. jangan study last minute ! *tapi kadang-kadang study last minute is better :)
  5. jangan tidor dalam kelassss !
  6. jangan bagi hilang segala kertas dan homework yang cikgu bagi . *selalu sangat kertas hilang .
  7. jangan kutip markah atas pagaq . *tengok impak dia . markah 70 pon B lagi . hambekkk kau .
  8. sedaq lah diri bahawa anda tu MALAS . *so, cubalah untuk rajen ;)
  9. ikot peraturan ! *one of the reason why result tak gempak mybe ilmu tak berkat .
  10. the most important are : 
BETULKAN NIAT UNTUK MENIMBA ILMU . LETAKKAN ALLAH NUMBER SATU . BUAT SEGALA SURUHAN, TINGGAL SEGALA LARANGAN . USAHA, DOA, TAWAKKAL DAN REDHA DENGAN QADA' DAN QADAR ALLAH .


Awin terima result ni dengan lafaz Alhamdulillah . awin yakin bahawa Allah dah bagi ganjaran yang setimpal dengan apa yang awin usahakan selama ni . tapi, awin janji awin akan usahakan untuk dapatkan result yang lagi better dari yang ni . InsyaAllah . nak buat family especially mama and abah proud of me .

menyesal jugak dulu tak dengaq cakap abah . form 4 is not honeymoon year . yess, bukan abah sorang ja yang cakap macam tu . ramai yang cakap macam tu . tapi benda tu tak boleh nak elak . tambah-tambah pulak pindah sekolah baru . fokus tu lari sikit . hmm . whatever lahh~~ but get well prepared for next year !

toodless ;)


newer post older post