" N a j a H "

flaw

Hai Welcome Here


" Andai kau melihat dia itu baik, doakanlah agar dia terus atas jalan kebaikan . Kerana hakikatnya hanya dia dan tuhan sahaja yang tahu, betapa banyak lompong iman yang terhijab dari pandangan . Dan akan ada ketika akan kau lihat, celanya tampak dan lakunya pincang . Baik itu satu perjalanan, mulanya pada kehidupan dan akhirnya nanti pada kematian . Benar baik atau tidak? Sungguh itu rahsia tuhan . "

We can chatting here





Miaw Muchie :D}
Thursday, August 25, 2011 | 11:01 PM | 0Comment


Assalamualaikum .

Hello semua !
Sapa tak puasa hari ni sila turun tangan ! ish2, ramainya yang tak puasa . hehe~ Just kidding . mesti la semua puasa kan ? sapa puasa tak penuh tak boleh raya ! *orang-orang yang ada special case tu dikecualikan . hee~ . ok, tutup pasal puasa .

Actually hari ni awin nak cita pasai kucing awin . nama dia... errr... nama dia....ok, sebenaqnya dia tadak nama . haha . tatau nak buh nama apa awin tak reti nak reka nama kucing . farhan asyraf tak pala . kucing dia nama sikit punya gempak . nak tau nama kucing dia apa ? meh nak habaq . nama kucing dia Fiqi Arista . macam mana artis woo . terbaik lahh ! . memandangkan kucing awin ni tadak nama, awin just panggil dia Miaw ja . hehe . dulu ingat nak buh nama Sydney tapi ntahh . bek panggil miaw baru sesuai dengan kucing kan ? ada sapa sapa nama kucing dia Miaw tak ?? ngee~



tengok ekor dia . boleh buat feather duster . haha .
Miaw ni agak gebu tapi tak la gebu sangat . tapi kalo nak buat peluk malam-malam tu kira sesuai la . hehe . and for your information dia ni suka gigit orang . *alaa, bukan gigit betoi-betoi pon . gigit-gigit manja . tak sakit pon dia gigit . tapi kalau dia cakar memang sakit . pedih kott . awin penah kena cakar . panjang dalam 4 cm . *sampai sekarang ada lagi parut dia kat tangan . sobs . sobs . :(


suka landing atas sofa mama . mengada-ngada !
kadang-kadang kan awin bagi dia makan ice cream . hehe . tapi ice cream yang dah cair laa . kalo ice cream tu dah habeh dia akan jilat bekas tu sampai dia sure ice tu memang dah betoi-betoi habeh . memang nampak sangat dia suka ice cream . macam tuan dia jugak laa . *mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi . haha .*


hello, nama saya Miaw . selamat berkenalan ;D
dia suka kalau dok garu-garu dagu dia .

dia tak suka orang kacau perut dia  . haha . nanti dia gigit sebab perut dia bulat . ;P

sayangilah binatang sebab binatang juga makhluk Allah . ada jugak sesetangah orang kalu jumpa kucing kat mana-mana tu selamber ja dia sepak . geram awin tengok . ko ingat ko sapa suka hati ja sepak binatang tu . nnt kat akhirat dia sepak ko balik baru padan muka .
oke, setakat ni dulu . toodles !


tengok ekor dia . boleh buat feather duster . haha .
Miaw ni agak gebu tapi tak la gebu sangat . tapi kalo nak buat peluk malam-malam tu kira sesuai la . hehe . and for your information dia ni suka gigit orang . *alaa, bukan gigit betoi-betoi pon . gigit-gigit manja . tak sakit pon dia gigit . tapi kalau dia cakar memang sakit . pedih kott . awin penah kena cakar . panjang dalam 4 cm . *sampai sekarang ada lagi parut dia kat tangan . sobs . sobs . :(


suka landing atas sofa mama . mengada-ngada !
kadang-kadang kan awin bagi dia makan ice cream . hehe . tapi ice cream yang dah cair laa . kalo ice cream tu dah habeh dia akan jilat bekas tu sampai dia sure ice tu memang dah betoi-betoi habeh . memang nampak sangat dia suka ice cream . macam tuan dia jugak laa . *mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi . haha .*


hello, nama saya Miaw . selamat berkenalan ;D
dia suka kalau dok garu-garu dagu dia .

dia tak suka orang kacau perut dia  . haha . nanti dia gigit sebab perut dia bulat . ;P

sayangilah binatang sebab binatang juga makhluk Allah . ada jugak sesetangah orang kalu jumpa kucing kat mana-mana tu selamber ja dia sepak . geram awin tengok . ko ingat ko sapa suka hati ja sepak binatang tu . nnt kat akhirat dia sepak ko balik baru padan muka .
oke, setakat ni dulu . toodles !


newer post older post