" N a j a H "

flaw

Hai Welcome Here


" Andai kau melihat dia itu baik, doakanlah agar dia terus atas jalan kebaikan . Kerana hakikatnya hanya dia dan tuhan sahaja yang tahu, betapa banyak lompong iman yang terhijab dari pandangan . Dan akan ada ketika akan kau lihat, celanya tampak dan lakunya pincang . Baik itu satu perjalanan, mulanya pada kehidupan dan akhirnya nanti pada kematian . Benar baik atau tidak? Sungguh itu rahsia tuhan . "

We can chatting here





LAPORAN HARI KEJOHANAN SUKAN DAN BALAPAN SEKOLAH MENENGAH SAINS KUBANG PASU KALI KE-2 2011 .}
Thursday, July 28, 2011 | 5:37 PM | 0Comment

assalamualaikum !!!

LAPORAN HARI KEJOHANAN SUKAN DAN BALAPAN SEKOLAH MENENGAH SAINS KUBANG PASU KALI KE-2 2011 .

TEMPAT : PADANG BECAK
MASA : PAGI BUTA SAMPAI TENGAH HARI BUTA
ARAH : MENGHADAP KIBLAT *tipu
TARIKH : BULAN SYAABAN

KHEMAH RUMAH SIGMA . SIGMAWEEN !
Pada 6 julai 2011 seluruh umat manusia di bumi KUPSIS telah memerah keringat dan kudrat hingga ketitisan yang terakhir . para pelajar mengembleng tenaga bagi menjayakan hari sukan kali ini . *ok, awin mmg xreti sgt buat ayat skema  dalam bahasa baku . *sbb tu BM leh gagah dapat A- jaa . haha . dua malam berturut-turut awin dan ahli rumah sigma yang lain bersengkang mata untuk siapkan segala mak nenek hiasan-hiasan untuk hias khemah rumah . bnyak benda nak kena buat . form 5 pulak hempuk 90% tanggungjawab untuk urus suma benda atas bahu form 4 . huh ! semput la jugakkk . oh ! lupa plak nak bgtaw . sigma taun ni guna tema HALLOWEEN !!! *saja pon tema ni gempak *ehem* . dah nama pon halloween so, bnyak la benda yang nak kena prepare . khemah kami jadi cem tanah perkuburan . siap dengan R.I.P, labu-spooky-yang-ada-sweets-kat-dalam-tu, kelawar, hantu putih yang digantung tengah khemah, spider web depan khemah, spider yang besaq pon depan khemah dan yang paling gempak mat thor aka safwan jadi hantu-xdak-nama . seriously, xrancang pon kata dia yang kena pakai baju tu .

hmm . malas la nak cita pnjang-pnjang . tgk gmbar-gmbar ni lagi senang kan . A picture tells hundreds words right ? so, lets move on !!


KIRI : ABG FIKRI (KAPTEN RUMAH)  KANAN : MAT THOR (BIDAN TERJUN) HAHA

KAWAD KAKI TEMA : BLACK PARADE

AYAHANDA KESAYANGAN WARGA KUPSIS
*PENGETUA TURUN PADANG WOOO*

4 X 100 M (LELAKI JEMPUTAN )
DARI : SMK MENGAT DEWA, SAINS POKOK SENA, IKUPS  

DEPA NI BLEH DIKATAKAN HOT STUFF LA JUGAKK .  BNYAK JUNIOR MNAT DEPA *WEKK*


GENG SILAT .  :)

GIMIK SILAT 

THE WITHCHES

BENDERA KEJOHANAN OTW UNTUK DINAIKKAN

JOHAN KAWAD KAKI . *PERLU KA AKU BUH DALAM BLOG NI ? *

SPRINTER-SPRINTER DARI SBP .
OREN : KUPSIS
PINK : SAINA
MERAH : IKUPS
*xperlu habaq kot sapa menang . haha *


WITCH SESAT . PENYAPU TERBANG DIA HILANG . HAHA


OK ! habeh dah . bosan kan entry nih ? emm . tadak idea nak merapu apa . so . that's all la . tata buddies !!! oh ! before i forgot . SIGMA GONNA WIN NEXT YEAR !!! haha . toodles .


KHEMAH RUMAH SIGMA . SIGMAWEEN !
Pada 6 julai 2011 seluruh umat manusia di bumi KUPSIS telah memerah keringat dan kudrat hingga ketitisan yang terakhir . para pelajar mengembleng tenaga bagi menjayakan hari sukan kali ini . *ok, awin mmg xreti sgt buat ayat skema  dalam bahasa baku . *sbb tu BM leh gagah dapat A- jaa . haha . dua malam berturut-turut awin dan ahli rumah sigma yang lain bersengkang mata untuk siapkan segala mak nenek hiasan-hiasan untuk hias khemah rumah . bnyak benda nak kena buat . form 5 pulak hempuk 90% tanggungjawab untuk urus suma benda atas bahu form 4 . huh ! semput la jugakkk . oh ! lupa plak nak bgtaw . sigma taun ni guna tema HALLOWEEN !!! *saja pon tema ni gempak *ehem* . dah nama pon halloween so, bnyak la benda yang nak kena prepare . khemah kami jadi cem tanah perkuburan . siap dengan R.I.P, labu-spooky-yang-ada-sweets-kat-dalam-tu, kelawar, hantu putih yang digantung tengah khemah, spider web depan khemah, spider yang besaq pon depan khemah dan yang paling gempak mat thor aka safwan jadi hantu-xdak-nama . seriously, xrancang pon kata dia yang kena pakai baju tu .

hmm . malas la nak cita pnjang-pnjang . tgk gmbar-gmbar ni lagi senang kan . A picture tells hundreds words right ? so, lets move on !!


KIRI : ABG FIKRI (KAPTEN RUMAH)  KANAN : MAT THOR (BIDAN TERJUN) HAHA

KAWAD KAKI TEMA : BLACK PARADE

AYAHANDA KESAYANGAN WARGA KUPSIS
*PENGETUA TURUN PADANG WOOO*

4 X 100 M (LELAKI JEMPUTAN )
DARI : SMK MENGAT DEWA, SAINS POKOK SENA, IKUPS  

DEPA NI BLEH DIKATAKAN HOT STUFF LA JUGAKK .  BNYAK JUNIOR MNAT DEPA *WEKK*


GENG SILAT .  :)

GIMIK SILAT 

THE WITHCHES

BENDERA KEJOHANAN OTW UNTUK DINAIKKAN

JOHAN KAWAD KAKI . *PERLU KA AKU BUH DALAM BLOG NI ? *

SPRINTER-SPRINTER DARI SBP .
OREN : KUPSIS
PINK : SAINA
MERAH : IKUPS
*xperlu habaq kot sapa menang . haha *


WITCH SESAT . PENYAPU TERBANG DIA HILANG . HAHA


OK ! habeh dah . bosan kan entry nih ? emm . tadak idea nak merapu apa . so . that's all la . tata buddies !!! oh ! before i forgot . SIGMA GONNA WIN NEXT YEAR !!! haha . toodles .


newer post older post