" N a j a H "

flaw

Hai Welcome Here


" Andai kau melihat dia itu baik, doakanlah agar dia terus atas jalan kebaikan . Kerana hakikatnya hanya dia dan tuhan sahaja yang tahu, betapa banyak lompong iman yang terhijab dari pandangan . Dan akan ada ketika akan kau lihat, celanya tampak dan lakunya pincang . Baik itu satu perjalanan, mulanya pada kehidupan dan akhirnya nanti pada kematian . Benar baik atau tidak? Sungguh itu rahsia tuhan . "

We can chatting here





cerita cerita}
Friday, July 29, 2011 | 10:57 AM | 2Comment

heyyo !

malam ni nak buat random post . macam-macam cita ada dalam post ni . hehe . klo rajen baca laa .

  • ada sorang budak tu kan . dia kan . kata kan . kat awin kan . meluat dak baca tulisan macam ni ? haha . saja nak cari pasai ngn ampa . hehe . ok ok . ni betoi2 ni . ada budak tu kan dia kata kat awin .. huhu . nak tau dak dia kata apa ?? dia kata..... err . xmau la habaq . dah la dia kata depan depan . mmg face to face tros dia kata . pedas lagi spicyyy !!! mmg menguji kesabaran tahap petala ketujuh kuasa dua . lpas2 dia kata tu air mata awin ttba turun . automatikk !! muka awin biasa-biasa ja . xdak langsung muka nak nanges tpi air mata mengalir . bleh bayang dak ? bleh qasa dak ayat dia pedas tahap apa ? then awin blah p dok belakang kelas . dia kata tu masa org dah balik prep . yg ada lagi dalam kelas masa tu awin, asilah, ijat, acap, kimi and budak-terlalu-jujur tu . ijat ngn asilah mai pujuk awin . yg kimi ngn acap dok bt muka terkejut . yang bertmbah2 lagi sakit hati awin ni sbb budak tu lpas dia kata tros dia angkat beg and blah !! WTH ! gerammm gilaaa .!!! esok tu bila mai skolah selamba badak ja dia tegoq awin . xdak qasa bersalah lngsung ! saket hati taw dakkkk !!! sekalung tahniah saya ucapkan kepada anda kerana telah berjaya saketkan hati saya ! benci hang ! ok [ fullstop ] *budak yang mulut laser ni ialah seorang lelaki !

  •  awin kena jadi guru muda hari tu . kena ajaq maths kat budak form 3 . setiap guru muda kena amek 3 students . awin dapat 2 students laki and 1 pmpuan . tpi 2 laki tu tamau belajaq . hmm . tamau blajaq sudah . so . tinggai bdak pmpuan tu sorang ja la . awin bawak p kelas . tgk2 mad yg dok ajaq budak tu . haha .  honestly speaking i've no talent in teaching others . sapa yg paham klo awin terang something tu mmg dia superb laa . haha . sorry syud . kak awin mmg macam ni . hehe .

  • kadang-kadang kan awin pnah terpkir . xdak sapa sayang awin . xdak sapa pon care . tapi bila depa ada problem depa cari awin jugak . awin dengaq suma probs depa . but when I have problems no one be by my side . awin terasa taw dakk . dah la seminggu dua ni awin tension . xtaw nak share ngn sapa . awin pendam ja suma masalah tu . almost every night i cried . no one knows . suma buzy ngn hal masing2 . hmm  . dia tu ka dia tu ka sama jaa . deep in my heart, awin merajuk ngn depa semua . biaq la depa tataw and tapujuk pon . 

  • hari tu kannn, awin p SMJ . huhu . rindu gila bimbo kat smj . hehe . masok ke smj sebagai pelajar kupsis . kekok laa . qasa macam nak ja p naik tingkat 3, p kelas 3 fathonah and duduk kat tempat awin dulu . uwaaa . rindu sangat . banyak sangat memori kat situ ! hmm . awin p sana pon sbb ada latihan kawad . tapi sayang . xdan nak jumpa si buah hati pengarang jantung kesayanganku . u, u tau x i excited gila nak jumpa u . tgk2 u dah balik . i frust taw x u . dah bnyak kali jadi macam ni . masa hari anugerah hari tu pon macam ni . kita ni mmg xdak jodoh kot kan syazwaana kan ? hmm . aku rindu nak gedik gedik ngn hang !!!!

k bye . assalamualaikum !