" N a j a H "

flaw

Hai Welcome Here


" Andai kau melihat dia itu baik, doakanlah agar dia terus atas jalan kebaikan . Kerana hakikatnya hanya dia dan tuhan sahaja yang tahu, betapa banyak lompong iman yang terhijab dari pandangan . Dan akan ada ketika akan kau lihat, celanya tampak dan lakunya pincang . Baik itu satu perjalanan, mulanya pada kehidupan dan akhirnya nanti pada kematian . Benar baik atau tidak? Sungguh itu rahsia tuhan . "

We can chatting here





30 january birthday saya :D}
Sunday, January 30, 2011 | 10:26 AM | 1Comment



hari ni 30 januari 2011 bersamaan hari ahad ialah hari lahir saya . **awin tulis post ni 30 jan tp xsempat nk post . so terpostponed smpai 31 jan** . alaa, bkn ada org kesah pon . ann ?? hehe . so, dgn rasminya NURZAWIN NAJAH BINTI AHMAD RAZIF bernombor kad pengenalan 950130-09-xxxx telah menjadi sweet sixteen girl . acewahh . ayat bajet . haha . 

actually nothing special pon hari ni . just beli cake n makan . tu jaa . cake tu pon awin sorang yg belasah sbb family mmber yg lain xsuka sgt cake . hehehe . tp an awin sedih laa . mama jnji nk bg hadiah tp xbg pon lg . huhu . klo hadiah birthday kna la bg time birthday . klo bg time lain x rasa mcm hadiah birthday la kann . :( . hmm, tp xpalah . awin takesah . mama bg ka xbg ka awin ttap SAYANG MAMA . hehe . for me, mama bg hadiah every single second kat awin . hadiah kasih sayang . klo xdk kasih sayang mama n abah n family ni xkn la awin bleh hidup dengan sehatnya smpai umo 16 tahun . kan kan kan ??? 

awin beli cake Tiramisu . mcam drama dlam tv3 tuh . hehe . cake ni xbesaq sgt . ni dia rupa cake tuh .

sorry lupa nk rotate :D

coklat yang kale putih tu sedappp . yummy !



impian yg awin nk capai masa umo 16 tahun ni ialah :
  • Jd hamba Allah yg beriman dan taat kpd-Nya
  • Bg mama happy n tanak bg dia risau pasal awin as i can manage myself .
  • rajen2 blajaq 

hmm, btw thanks kpada sspa yg wish birthday kat awin 2 . xkesah la mlalui fb or msg . thank u very much . sayang ampa sangatsangat :)) muah ! 

lg stu, awin dapat hadiah yg best punya . dari seorg kawan . haha . tp hadiah u xleh nmpak . invisible . hadiah perasaan . hehe . dia bg awin rasa hepi sangat sangat . TERIMA KASIH SANGAT SANGAT SEBAB BG AWIN HEPI YA . ni special thanks awin kat kau taw . hehe . 

ok till here then . see yaa later :D toodless ...

sincerely from :
-sweet sixteen-


sorry lupa nk rotate :D

coklat yang kale putih tu sedappp . yummy !



impian yg awin nk capai masa umo 16 tahun ni ialah :

hmm, btw thanks kpada sspa yg wish birthday kat awin 2 . xkesah la mlalui fb or msg . thank u very much . sayang ampa sangatsangat :)) muah ! 

lg stu, awin dapat hadiah yg best punya . dari seorg kawan . haha . tp hadiah u xleh nmpak . invisible . hadiah perasaan . hehe . dia bg awin rasa hepi sangat sangat . TERIMA KASIH SANGAT SANGAT SEBAB BG AWIN HEPI YA . ni special thanks awin kat kau taw . hehe . 

ok till here then . see yaa later :D toodless ...

sincerely from :
-sweet sixteen-


newer post older post